• Kerio connect: correu electrònic empresarial
  Calendaris, contactes, tasques, xat i molt més
 • Kerio control: filtratge web i de continguts
  Líder del sector
 • Kerio operator: sistema telefònic empresarial
  Sense complicacions

A Visió d'Enginyeria portem més de 10 anys distribuint productes de la companyia Kerio Technologies. Gràcies a l'esforç constant i a l'alta formació del nostre equip tècnic hem estat nomenats amb la més alta qualificació que atorga Kerio Technologies a un Partner: Prefereed Partner.

Aquesta distinció ens distingeix com una de les companyies de referència en coneixement en tot l'estat espanyol en implementació, distribució i suport dels productes d'aquest fabricant.

Aquests productes estan dissenyats segons tres principis fonamentals:

 1. SENZILLESA - Solucions robustes que destaquen per la vostra flexibilitat, accessibilitat i funcionalitat sense les indesitjables complexitats informàtiques.
 2. ESTABILITAT - Seguretat i fiabilitat en la comunicació i col·laboració, sense els trastorns i despeses que ocasionen les interrupcions imprevistes.
 3. SEGURETAT - Protecció integral des de la xarxa a l'empresa mitjançant polítiques basades en rols, trucades telefòniques professionals desviades a dispositius mòbils i correu electrònic xifrat, perquè els usuaris pugin treballar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Correus electrònics tipus empresarial, calendaris, contactes, tasques, xat i més

La guardonada alternativa de baix cost per a Microsoft Exchange. Kerio Aconsegueix satisfer les necessitats de les petites i mitjanes empreses. Ofereix inigualable flexibilitat d'ús i una àmplia compatibilitat amb dispositius mòbils.

Els usuaris de negocis poden utilitzar el vostre client de correu preferit o per WebMail.

Kerio Connect, és estable perquè pugueu centrar-vos en el vostre negoci. El desplegament i l'administració és molt senzilla eh intuïtiva.

I amb menors costos de llicències, serveis i maquinari Kerio Connect ofereix un nivell superior quant al valor de negoci davant d'altres opcions.

Sense complicacions

Siguem realistes. Els usuaris de negocis estan portant els vostres propis dispositius al lloc de treball i això no canviarà. Kerio Connect és compatible amb iPhone, telèfons Android i tabletes, donem suport pràcticament tots els dispositius mòbils en el mercat. I Kerio Connect és tan fàcil d'utilitzar que els usuaris finals poden configurar els vostres dispositius sense preocupar-vos.

Multiplataforma Flexible en Suport a Clients

Els usuaris de negoci no es preocupen pels servidors de correu , simplement els importa que el vostre correu electrònic funcioni , que sigui segur i fàcil d'utilitzar és per això que ens prefereixen. Kerio Connect ofereix la flexibilitat que els usuaris volen i esperen. La llibertat per utilitzar Outlook ( windows i mac ), les Apps OS X per correu, calendari, contactes i recordatoris, o amb totes les funcions del Client Kerio Connect per webmail.

Email Segur i Protegit

Hem construït una seguretat de gran abast en Kerio Connect. Estem protegits contra la pirateria i els atacs maliciosos amb encriptació SSL, S / MINE ANIT - spam i eines antivirus, i més. Còpies de seguretat automatitzades que en restaurar garanteixen la recuperació ràpida i fàcil de tot tipus de desastres . En arxivar tot el servidor evitem la pèrdua de dades i ajudem a organitzacions a complir amb els requisits legals de conversa de correu.

La senzillesa sense igual

No s'equivoquin . Microsoft Exchange i Small Business Server ( SBS ) consumeixen recursos IT significatius. Kerio Connect està disponible en múltiples configuracions, kerio Connect ofereix les característiques i la funcionalitat de Microsoft Exchange - sense la vostra complexitat i altres costos. L'administració del Kerio Connect és fàcil, a través d'un navegador d'Internet la administració i configuració són molt senzilles, Kerio Connect, pot fins i tot configurar el sistema des d'un dispositiu de tablet. Satisfem les vostres necessitats amb el major i més flexible servidor de missatgeria i col·laboració en el mercat.

Desplegament Flexible

Kerio Connect treballa còmodament en qualsevol entorn d'IT - ja sigui En el núvol, a les vostres instal·lacions, o virtualitzat. És compatible amb les versions actuals i anteriors de Mac, Linux i Windows, i els sistemes operatius d'escriptori. Kerio Connect s'integra fàcilment en els actuals processos d'IT per oferir una gran experiència d'usuari en l'escriptori o al camp. I compta amb eines per a la migració gratuïtes, amb elles fan més fàcil la migració d'Exchange , IMAP o qualsevol altre entorn.

Enllaços d'interès:

Fullet Kerio Connect Coneixeu la interfície Kerio Connect en línia

NetWork Firewall, Router y seguridad IPS

Preservar la integritat dels vostres servidors amb la inspecció profunda de paquets i capacitats d'enrutament de xarxa avançades - incloent simultàniament IPv4 i IPv6.

Crea polítiques de trànsit entrant i sortint, el que restringeix la comunicació per URL específica, el tipus de trànsit, categoria de contingut i moment del dia.

IPS de Kerio control afegeix una capa transparent de protecció de la xarxa, amb l'anàlisi del comportament basat en Snort, i una base de dades actualitzada de les normes i les adreces IP de la llista negra de les amenaces emergents.

Avançant Sophos Antivirus Gateway

Manteniu els virus, cucs, troians i spyware que infesten la xarxa amb porta d'enllaç integrada Sophos Antivirus.

El servei de Sophos Antivirus opcional escaneja tots els web i FTP, arxius adjunts de correu electrònic i les descàrregues, de automàticament l'actualització de si mateix amb les últimes definicions de virus.

Filtratge de contingut WEB

Podreu bloquejar, permetre o registrar l'accés a 141 categories de contingut web amb Kerio Control Web Filter.

Manteniu el trànsit d'ample de banda acaparant com el streaming de vídeo fora de la xarxa o bloquejar les xarxes peer - to - peer . Eviteu que els vostres usuaris visitin llocs amb malware que se sap que contenen virus i spyware, o la participació en el phishing o robatori d'identitat.

El servei Web Filter Kerio Control opcional limita la responsabilitat legal, protegeix la xarxa i augmenta la productivitat dels usuaris mitjançant la limitació d'accés dels usuaris a llocs perillosos i inadequats o que simplement, puguin perdre el temps.

Qualitat de servei

Assigneu i controleu fàcilment el tràfic de xarxa per a garantir la transmissió d'alta velocitat per als tipus de trànsit més importants. El balanceig de càrrega optimitza l'accés a Internet mitjançant la distribució del trànsit a través de múltiples enllaços.

Kerio Control supervisa la disponibilitat de l'enllaç, i automàticament es desactiva o es torna a activar vincles per garantir un accés estable a Internet.

Kerio Control us proporciona un control precís sobre la quantitat d'ample de banda de cada tipus de tràfic de xarxa pot consumir. Administreu el tràfic de menor prioritat en establir un màxim d'ample de banda, o garantir el trànsit d'alta prioritat mitjançant l'assignació d'un mínim. Kerio Control també utilitza Equilibri a Internet amb l'enllaç de càrrega per distribuir el trànsit d'Internet a través de múltiples enllaços.

Productivitat - Informes d'ús

Rebeu informes d'ús detallats amb estadístiques del Kerio Control. Aquest component permet als administradors veure els detalls de l'activitat a Internet dels usuaris individuals - a partir d'una llista de tots els llocs visitats i quan, als termes de cerca específics dels usuaris introdueixen en els motors de cerca i llocs web regulars amb capacitats de cerca. Utilitzeu aquests informes d'ús granulars per a depurar les regles de trànsit a la conformació, rendiment dels empleats, i més. El millor de tot, aquests informes altament granulars poden executar automàticament en un horari i ser enviat per correu electrònic, llestos per a la vostra revisió.

VPN Segur

Connecteu sucursals i usuaris remots - fins i tot tallafocs de tercers - de manera segura i senzilla. per mitjà d'una connexió Client - Servidor i / o Servidor - Servidor amb client VPN propietari d' Kerio, aquest no requereix cap configuració, és fàcil d'usar i proporciona una connexió de xarxa de alt rendiment. O bé, utilitzar l'estàndard IPsec de la indústria per utilitzar clients VPN, com ara els preinstal·lat en els dispositius mòbils, i per permetre connexions VPN passin a través de tallafocs i rotures encara que no siguin de Kerio.

La senzillesa per davant

Manegeu totes les activitats d'administració i configuració per mitjà d'una consola basada en web personalitzable - sense importar l'opció d'implementació que trieu. Fer servir en qualsevol moment i en qualsevol lloc ja sigui des del vostre PC o tablet. Vigilar la salut del sistema, el tràfic de xarxa. Ràpidament i de forma segura accedir a la configuració de seguretat, administrar usuaris i ample de banda, i establir polítiques de trànsit amb una interfície intuïtiva. Donar suport automàticament la vostra configuració per assegurar l'emmagatzematge basat en el núvol a través de la integració de SamePage o FTP

Enllaços d'interès:

Fullet Kerio Control

Coneixeu la interfície Kerio Control en líniaEstadístiques i bloqueig d'accés a llocs d'Internet no desitjats Configuració d'interfícies + vídeos Kerio Control

Sistema telefònic empresarial sense complicacions

Kerio Operator és un sistema de VoIP estàndard per substituir la vostra complicada centraleta telefònica tradicional. Dissenyat especialment per a pimes, us permetrà estalviar diners i simplificar les tasques administratives gràcies a les seves completes funcionalitats.

Amb Kerio Operator disposareu de avançats serveis de gestió i encaminament de trucades que habitualment van associats als sistemes telefònics d'alta gamma

Les funcions de telèfon i bústia de veu que els usuaris agrairan

Els vostres usuaris gaudiran amb Kerio Operator de les següents avantatges:

 • Convertiu els terminals mòbils dels vostres usuaris en telèfons professionals virtuals amb l'aplicació de Kerio Operator per a mòbils Apple iOS & Android. Realitzeu i Rebeu trucades a/des de la vostra extensió d'oficina directament a través del vostre telèfon mòbil.

 • Responeu Kerio Operator també ofereix avantatges per la vostra butxaca. És el moment de substituir el vostre servei telefònic tradicional, la vostra costosa centraleta i la necessitat de comptar amb un tècnic especialitzat, i canviar a Kerio Operator més aviat possible les trucades que rebin els vostres companys quan es trobin absents.

 • Enregistraments automàtiques de missatges de la bústia de veu amb enviament per correu electrònic.

 • Feu trucades i registreu automàticament la vostra durada del Salesforce.com

Administració molt senzilla

Desplegueu, configureu i administreu Kerio Operator en un instant sense perdre cap funcionalitat. A diferència dels sistemes telefònics tradicionals que requereixen tècnics especialitzats, la gestió de Kerio Operator va a càrrec de l'administrador de la xarxa. A més, Kerio Operator no té rival pel que fa a la facilitat de configuració, aprovisionament automàtic i administració remota a través de rajoles.

Màxima seguretat

L'ús abusiu que es fa dels sistemes telefònics pot tenir un cost molt elevat, i normalment passa desapercebut fins al moment de rebre la factura. Això no passa amb Kerio Operator. Les vostres tecnologies de seguretat avançades mantenen a ratlla als pirates telefònics, eviten un ús indegut i vetllen per la privacitat dels vostres usuaris i dels destinataris de les vostres trucades. Kerio Operator supervisa constantment qualsevol comportament anòmal, detectant i prevenint d'intents malintencionats d'accés, a més que suporta xifrat de trucades.

Preus més assequibles

Kerio Operator també ofereix avantatges per la vostra butxaca. És el moment de substituir el vostre servei telefònic tradicional, la vostra costosa centraleta i la necessitat de comptar amb un tècnic especialitzat, i canviar a Kerio Operator més aviat possible.

El vostre sistema telefònic ja no requerirà coneixements especialitzats en telefonia. Gràcies a la facilitat d' ús i configuració immediata de Kerio, les vostres despeses de gestió baixaran espectacularment mentre els vostres usuaris gaudiran de noves i avançades prestacions.

Desplegament flexible

Kerio Operator disposa de tres opcions de desplegament que s'adapten perfectament al vostre entorn d'IT, siguin quines siguin les vostres necessitats. D'una banda us proposem l'opció de appliance de rendiment optimitzat denominat Kerio Operator Box que brinda màxima comoditat. D'altra banda, es pot triar la opció programari per instal·lar en un servidor que ja es tingui i, finalment, l'opció virtual que ja ve pre-configurat i s'adapta perfectament a la vostra infraestructura VMware existent.

Cas d'estudi: Jacobs Mitjana

Quan Sandy Griffin, enginyer cap al Jacobs Media, va rebre un pressupost de 1.400 $ simplement per actualitzar el vostre sistema de telecomunicacions Bell South a l'última versió disponible, ell sabia que era hora d'un canvi. Jacobs Media és l'empresa encarregada de les tres principals estacions de ràdio a Atlanta, GA.

Enllaços d'interès:

Fullet Kerio Operator

Coneixeu la interfície Kerio Operator en línia


Últims casos d'èxit

Contacti'ns
El missatge s'ha enviat correctament. En breu rebrá una resposta.
No hem pogut enviar el vostre missatge. Intenteu-ho més tard. Disculpeu les molèsties.
Ompliu el camp nom si us plau
Ompliu el camp email per favor
Ompliu el camp subjecte per favor
Escrigui el nom de la seva empresa
Ompliu el camp missatge si us plau
L'email que ens heu proporcionat no té un format correcte. Escriviu un email vàlid.
No heu validat el camp de comprovació robot captcha.
Heu d'acceptar el text LOPD

Horari

 • Dilluns - Divendres de 09:00 a 13:30 i de 15:30 a 18:00
 • Durant el mes d'agost l'horari és de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00